Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Πράσινο...Το χρώμα της ηρεμίας!

Τολμήστε να εντάξετε το πράσινο χρώμα στη διακόσμηση του σπιτιού σας.


Διαλέξτε για το σπίτι σας χρώματα που σας ηρεμούν..Ένα από αυτά είναι το πράσινο χρώμα το οποίο είναι ένα από τα βασικά χρώματα.
Το πράσινο είναι φανταστικό χρώμα για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, θεωρείται ουδέτερο χρώμα και τα χρώματα αυτά είναι πολύ σημαντικά στο interior design.
Το πράσινο θεωρείται παραδοσιακό χρώμα, σκεφτείτε για παράδειγμα το κόκκινο και πράσινο χρώμα από τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά.
Συμβολίζει την ελπίδα για ζωή, την αναγέννηση και την ανάσταση. Θεωρείται το χρώμα της αρμονίας, της κοινωνικής προσφοράς, του αλτρουισμού. Είναι το χρώμα της φύσης και της ισορροπίας, κατευνάζει το άγχος και την αρνητική ενέργεια και μας κάνει πιο αποτελεσματικούς.
 



Το πράσινο έχει την ιδιότητα να ηρεμεί τα νεύρα, να καλμάρει τους ανθρώπους. Έτσι, θεωρείται ιδανικό για το μπάνιο αλλά και για την κρεβατοκάμαρα. Είναι κομψό και πλούσιο όταν συνδυάζεται με το βελούδο και το μετάξι.
Οι απαλές αποχρώσεις του πράσινου είναι ξεκούραστες και φέρνουν ηρεμία, ιδανικές αποχρώσεις για το βρεφικό δωμάτιο, για βρεφονηπιακούς σταθμούς ή για δωμάτια νοσοκομείων.



Τολμήστε το σε  μαξιλάρια, κουρτίνες, σε έναν καναπέ, σε μικρο έπιπλα, στο χώρο του μπάνιου, στον τοίχο της κουζίνας, σε μαγειρικά σκεύη  η ακόμα και στα ντουλάπια σας και θα δείτε την αύρα του σπιτιού σας να αλλάζει!






Δεν υπάρχουν σχόλια :