Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Hot τάση στη διακόσμηση: Animal print!



Ηρθε το φθινόπωρο και μαζί με ολα τα υπόλοιπα έφερε μαζί του και τις νέες τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν στό χώρο μας το φετινό Φθινόπωρο-Χειμώνα. Μια από αυτές λοιπόν είναι και το Animal print.
Μπορείτε να το διακοσμήσετε χωρίς τύψεις στο χώρο σας μιας και η τεχνολογία μας χαρίζει την ομορφιά της γούνας των ζώων χωρίς να τα σκοτώνουμε! Ετσι μπορείτε να  ξαπλώσετε άφοβα πάνω στο μαλάκό σας ριχτάρι η να αγκαλιάσετε τα μαξιλάρια από "δέρμα" λεοπάρδαλης και να αφεθείτε στο χνουδωτό χάδι τους.




 
 
Τα animal print αποτελούν ενα στοιχείο που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. Η μόνη προυπόθεση είναι να συνδυαστεί με το σωστό τρόπο.Το ιδανικότερο είναι να ενταχθεί το συγκεκριμένο μοτίβο στο χώρο σας σε μικρές δόσεις γιατί αλλιώς κινδυνεύουμε να βγάλουμε αντίθετο αποτέλεσμα, να βαρύνουμε δηλαδή πολύ το χώρο μας.Μέσα απο τη σωστή αναλογία θα έχουμε δημιουργήσει ένα ελαφρύ εξωτικό ύφος.




Χρησιμοποιήστε λοιπόν το animal print σε μαξιλαράκια για τον καναπέ σας, ριχτάρια, χαλάκια, ενα όμορφο κάλυμμα για την πολυθρόνα σας αλλά οχι ολα μαζί γιατί θα δείξει υπερβολικό και το αποτέλεσμα θα "κουράσει" το μάτι.


Δεν υπάρχουν σχόλια :