Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Γυάλινα μπουκάλια στη διακόσμηση του σπιτιού μας



Τα γυάλινα μπουκάλια  είναι ένα πολύ ωραίο υλικό το οποίο μπορούμε να  χρησιμοποιήσουμε για διακομίσουμε πρωτότυπα τον εσωτερικό αλλά και τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας.Δείχνουν πολύ όμορφα αν βάλουμε μέσα φωτάκια και τα ανάψουμε.Όσο πιο σκουρόχρωμο είναι το μπουκάλι τόσο πιο ωραίο θα είναι το αποτέλεσμα.



Στον εξωτερικό χώρο ή και στην εσωτερική σκάλα δημιουργούμε μία παραμυθένια ατμόσφαιρα χρησιμοποιώντας τα ώς κηροπήγιο  κόβοντας τον πάτο των μπουκαλιών και τοποθετώντας τα πάνω σε ρεσό ή κερί.


 Μπορούμε επίσης να το κρεμάσουμε αφού τυλίξουμε γύρω από το πώμα  από  ένα σκοινάκι και κρεμάσουμε κοχύλια(για πιο καλοκαιρινή διάθεση) ή ότι άλλο μας αρέσει  κι έτσι θα μας δίνει και μία γλυκιά μελωδία όταν φυσάει.

 

στο βιντεάκι θα δείτε με ποιόν τρόπο μπορείτε να κόψετε τον πάτο από τα μπουκάλια σας σχετικά εύκολα.Καλό θά ήτανε να βάλετε και μία μασκούλα έτσι ώστε να μην αναπνέετε τις αναθυμιάσεις.


 Μια ωραία ιδέα είναι να  να δημιουργήσουμε ένα πολύ ωραίο έργο για τον τοίχο μας με τρία μπουκάλια από κρασί, τρεις  βάσεις για τον τοίχο και λουλούδια της αρεσκείας μας .Αφού βάψουμε τις βάσεις με σπρέι στο χρώμα που μας αρέσει και ταιριάζει στο χώρο μας, τις τοποθετούμε στον τοίχο και προσαρμόζουμε πάνω τα μπουκάλια μας .Τοποθετούμε τα λουλούδια που έχουμε διαλέξει και το έργο μας είναι έτοιμο…

Τέλος,με λίγη φαντασία φτιάχνουμε και φωτιστικά....


Δεν υπάρχουν σχόλια :