Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Έπιπλα από...παλέτες




Πώς θα μπορούσατε άραγε  να ανανεώσετε το χώρο του σπιτιού σας σχεδόν ανέξοδα με μοντέρνα και λειτουργικά έπιπλα; Η απάντηση είναι πολύ απλή. Με παλέτες .Οι παλέτες είναι τόσο εύκολο να βρεθούν και ακόμα ευκολότερο να χρησιμοποιηθούν ως έπιπλα για έναν εναλλακτικό χώρο.


Δεν χρειάζεται να είναι κανείς σχεδιαστής επίπλων ούτε να  έχει ειδικευμένες  γνώσεις  για να φτιάξει έπιπλα από παλέτες .Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για τις περισσότερες κατασκευές είναι να τοποθετήσετε τις παλέτες τη μία πάνω στην άλλη να τις βάψετε η να τις ζωγραφίσετε (ανάλογα με τι κατασκευή  θέλετε να κάνετε), να τοποθετήσετε μαξιλάρια τα οποία μπορείτε πολύ εύκολα να φτιάξετε με ύφασμα της αρεσκείας σας και αφρολέξ και το έπιπλο  είναι έτοιμο. 

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πώς κάτι τόσο κοινό όσο μία παλέτα μπορεί να δημιουργήσει κάτι τόσο πρωτότυπο...


ένα πολύ όμορφο παγκάκι..



ακόμα και στην κρεβατοκάμαρα..





παλέτες και για έπιπλα εξωτερικού χώρου...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι εκτός από το ότι θα νιώσετε υπερήφανοι που δημιουργήσατε τα δικά σας έπιπλα θα έχετε κάνει και μεγάλη οικονομία.

Tip :  Αν βρείτε τις παλέτες κάπου που δεν ξέρετε που είχανε χρησιμοποιηθεί καλό θα  ήτανε να τις απολυμάνετε πριν τις χρησιμοποιήσετε
                                                                                             διαβάστε επίσης:
                                                                                 Έπιπλα από...παλέτες (συνέχεια)

Δεν υπάρχουν σχόλια :