Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Φωτάκια λοιπόν....



Ποιος είπε ότι τα φωτάκια τα χρησιμοποιούμε μόνο για το Χριστουγεννιάτικο στολισμό; Είναι μια πολύ ωραία ιδέα για να δημιουργήσουμε μια πολύ ωραία εικόνα και ατμόσφαιρα. Προσθέτουν μία μαγική λάμψη και δίνουν ιδανικό φωτισμό τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού μας. Είναι εκπληκτικό το τι μπορεί να κάνει μια σειρά από φωτάκια. Είναι τόσο απλό αλλά παράλληλα και τόσο όμορφο.Αμέσως ένα μέτριο δωμάτιο μπορεί να μετατραπεί σε ονειρικό και παιχνιδιάρικο... Εγώ τα αγαπάω πολύ και πάντα έχω κάποια διακοσμητικά στοιχεία με φωτάκια στο χώρο μου.




Μπορούνε να τοποθετηθούν μέσα σε γυάλα ,μέσα σε μπουκάλια(δείτε προηγούμενη ανάρτηση), στο τζάκι, γύρω από καθρέπτη, στην πλάτη του κρεβατιού ακόμα και γύρω από μια σκέτη κορνίζα, δίνουν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα.Πρέπει να δώσουμε  προσοχή ώστε να μην το παρακάνουμε. Δεν χρειάζεται να γεμίσουμε το χώρο μας με φωτάκια γιατί θα έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που αρχικά θέλαμε .Ένα στοιχείο στον κάθε χώρο είναι αρκετό!

 




Τώρα που καλοκαιριάζει δίνουν πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα και στον εξωτερικό μας χώρο...

μια πολύ ωραία ιδέα για το τραπέζι....

και στο παιδικό δωμάτιο...εδώ διακοσμούν την κορυφή μιας σκηνής
γιατί όχι και στο βρεφικό...
 
Προσθέστε τα κι εσείς στο χώρο σας  και πιστέψτε με….. δεν θα το μετανιώσετε!

Tip: Στην αγορά υπάρχουνε φωτάκια σε πολλά σχέδια και χρώματα για να διαλέξει κανείς σύμφωνα με το γούστο του. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην αναβοσβήνουν για να μη παραπέμπουν σε Χριστούγεννα...

Δεν υπάρχουν σχόλια :