Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ροζ… γυναικεία υπόθεση




Το ροζ σύμφωνα με τη τή Βικιπαίδεια,  είναι ένα ανοικτό κόκκινο χρώμα το οποίο πρωτοχρησιμοποιήθηκε  το 17ο αιώνα για να περιγράψει τα λουλούδια του γένους Dianthus. Είναι γενικότερα ένα χρώμα το οποίο έχει η μεγάλες συμπάθειες η μεγάλες αντιπάθειες.



Το ροζ  χαρακτηρίζεται από θηλυκότητα, τρυφερότητα, παιδικότητα  και αθωότητα. Σε γενικές γραμμές είναι ένα παρεξηγημένο χρώμα. Βγάζοντας το από το bebe η girly καλούπι που οι περισσότεροι το έχουμε τοποθετήσει, με έκπληξη θα δούμε ότι ταιριάζει με όλα σχεδόν τα στυλ.

Κατά καιρούς μέσα από τη δουλειά μου γνωρίζω κοπέλες οι οποίες αγαπάνε τόσο πολύ το ροζ που θα μπορούσανε να ζούνε σε ένα  όλο ροζ σπίτι. Για αυτό λοιπόν το λόγο είπα να γράψω αλλά και να δείξω φωτογραφίες  για το πώς μπορούμε να συνδυάσουμε  το ροζ σε όλους τους χώρους και να αποφύγουμε τις υπερβολές…
Χρωματικά πάει με πολλά αλλά ειδικότερα με το λευκό, το μαύρο και το γκρι ταιριάζει τέλεια.


Τα χρώματα του χρυσού, του μπρούντζου και του ασημιού ταιριάζουν με κάθε τόνο του ροζ. Σε συνδυασμό με καφέ, το ροζ μπορεί να μοιάζει παλιό. Προτιμήστε λοιπόν το μπεζ, το οποίο προσφέρει ισορροπία, για να μην μοιάζει το αποτέλεσμα υπερβολικά φανταχτερό.




   


Ροζ  πάνω σε ένα λευκό φόντο αποτελούν έναν αναπάντεχα επιτυχημένο συνδυασμό που προσελκύει τα βλέμματα. 



Αποφύγετε το φούξια σε ένα σκοτεινό χώρο γιατί θα χαθεί η ένταση του και θα δείχνει ψυχρό. 
Κατά τα άλλα τολμήστε να εκφραστείτε με ροζ αποχρώσεις και βάλτε ένα από τα πιο γλυκά χρώματα στο χώρο σας. Κάνοντας δε τους σωστούς συνδυασμούς ειδικότερα σε πάλ αποχρώσεις  εκτοξεύετε το στυλ σας στα ύψη....




Δεν υπάρχουν σχόλια :