Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Dressing room...Το όνειρο σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα!



Υπάρχει άραγε καμία γυναίκα που δεν έχει ονειρευτεί να περπατάει μέσα σε ένα τεράστιο δωμάτιο-ντουλάπα και να χάνετε ανάμεσα σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ;

Μη μου πείτε ότι δεν έχετε ζηλέψει βλέποντας την Carrie Bradshaw από τη σειρά sex and the sity να κάθεται αναποφάσιστη στο δωμάτιο-ντουλάπα μην ξέροντας τι να φορέσει;

Για να γίνει λοιπόν αυτό το όνειρο πραγματικότητα χρειαζόμαστε ένα χώρο κάπου στο σπίτι μας ο οποίος δεν χρειάζεται να είναι και τόσο μεγάλος.Αυτό που χρειάζεται είναι να έχει καλό φωτισμό, έναν ολόσωμο καθρέπτη, ένα μικρό διακοσμητικό έπιπλο για να μπορούμε να ακουμπάμε και μια καρέκλα ή ένα πουφ για περισσότερο στυλ.

 

Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι η διάταξη που θα έχουνε τα ντουλάπια, τα συρτάρια, τα ράφια και οι μπάρες για τα κρεμαστά μας ρούχα. Η ντουλάπα μας δεν είναι αποθήκη. Σκοπός της είναι να είναι λειτουργική για να μας διευκολύνει.Θα πρέπει να έχει πολλά τμήματα για τα διάφορα είδη των ρούχων, ώστε να είναι εύκολη η οργάνωση. Στην αγορά υπάρχουν πολλοί μηχανισμοί  και θήκες που διευκολύνουν την καλύτερη οργάνωση του χώρου.


Ρίξτε μία ματιά στις εικόνες που ακολουθούν και αρχίστε να φαντάζεστε και να σχεδιάζετε πως μπορείτε να διαμορφώσετε ανάλογα το χώρο που διαθέτετε και κάντε επιτέλους το όνειρο σας πραγματικότητα με στυλ και φαντασία!!!















 


Δεν υπάρχουν σχόλια :