Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Κεριά...





Ομορφύνετε τον χώρο σας με κεριά!!!

 Τι καλύτερο από το να δημιουργήστε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας και να χαλαρώσετε υπό το φως των κεριών;
Το φως και η αίσθηση που δημιουργούν στο χώρο είναι αναντικατάστατη και εκτός της αισθητικής μεριάς τα κεριά αναδύουν υπέροχες μυρωδιές, μυρωδιές κανέλας, βανίλιας, γιασεμιού, τριαντάφυλλου ,ylang ylang χαλαρώνουν και ξεχύνονται στο χώρο ξυπνώντας τις αισθήσεις.
Το αιθέριο έλαιο βανίλιας ειδικότερα, δημιουργεί μια χαλαρή και αισθησιακή ατμόσφαιρα μετά από μια έντονη ημέρα στη δουλειά.


Το αρωματικά κεριά στην τραπεζαρία η στην κουζίνα εκτός από αισθητικό έχουνε και πρακτικό ρόλο.Το άναμμα τους και μόνο μπορεί να τραβήξει τις μυρωδιές της κουζίνας ειδικότερα όσα έχουνε άρωμα κανέλα, λεμόνι,πορτοκάλι,δενδρολίβανο διαλύουν τις μυρωδιές από τα φαγητά και συν τοις άλλοις διώχνουν και τη δυσάρεστη οσμή από τα τσιγάρα.


Ανανεώστε και  τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας  σας  επίσης με τα κεριά. Εκτός από τη μεγάλη οικονομία στο ρεύμα, τα κεριά δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο χώρο αλλάζοντας εντελώς την αισθητική του.Θα δείτε αμέσως το δωμάτιο να μεταμορφώνεται με το φως των κεριών.


Αφού λιώσουν μην τα πετάξετε..κρατήστε τα και όταν μαζευτούν πολλά φτιάξτε από αυτά καινούργια κεριά.Αν δεν ξέρετε πώς  να τα φτιάξετε, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο παρακάτω videaki...


tip: Αν θέλετε τα  κεριά σας να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, βάλτε τα για λίγο στην κατάψυξη πριν τα ανάψετε για πρώτη φορά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :