Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Πράσινο...Το χρώμα της ηρεμίας!

Τολμήστε να εντάξετε το πράσινο χρώμα στη διακόσμηση του σπιτιού σας.


Διαλέξτε για το σπίτι σας χρώματα που σας ηρεμούν..Ένα από αυτά είναι το πράσινο χρώμα το οποίο είναι ένα από τα βασικά χρώματα.
Το πράσινο είναι φανταστικό χρώμα για τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, θεωρείται ουδέτερο χρώμα και τα χρώματα αυτά είναι πολύ σημαντικά στο interior design.
Το πράσινο θεωρείται παραδοσιακό χρώμα, σκεφτείτε για παράδειγμα το κόκκινο και πράσινο χρώμα από τα χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά.
Συμβολίζει την ελπίδα για ζωή, την αναγέννηση και την ανάσταση. Θεωρείται το χρώμα της αρμονίας, της κοινωνικής προσφοράς, του αλτρουισμού. Είναι το χρώμα της φύσης και της ισορροπίας, κατευνάζει το άγχος και την αρνητική ενέργεια και μας κάνει πιο αποτελεσματικούς.
 

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Hot τάση στη διακόσμηση: Animal print!



Ηρθε το φθινόπωρο και μαζί με ολα τα υπόλοιπα έφερε μαζί του και τις νέες τάσεις που θα πρωταγωνιστήσουν στό χώρο μας το φετινό Φθινόπωρο-Χειμώνα. Μια από αυτές λοιπόν είναι και το Animal print.
Μπορείτε να το διακοσμήσετε χωρίς τύψεις στο χώρο σας μιας και η τεχνολογία μας χαρίζει την ομορφιά της γούνας των ζώων χωρίς να τα σκοτώνουμε! Ετσι μπορείτε να  ξαπλώσετε άφοβα πάνω στο μαλάκό σας ριχτάρι η να αγκαλιάσετε τα μαξιλάρια από "δέρμα" λεοπάρδαλης και να αφεθείτε στο χνουδωτό χάδι τους.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Κεριά...





Ομορφύνετε τον χώρο σας με κεριά!!!

 Τι καλύτερο από το να δημιουργήστε μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας και να χαλαρώσετε υπό το φως των κεριών;
Το φως και η αίσθηση που δημιουργούν στο χώρο είναι αναντικατάστατη και εκτός της αισθητικής μεριάς τα κεριά αναδύουν υπέροχες μυρωδιές, μυρωδιές κανέλας, βανίλιας, γιασεμιού, τριαντάφυλλου ,ylang ylang χαλαρώνουν και ξεχύνονται στο χώρο ξυπνώντας τις αισθήσεις.
Το αιθέριο έλαιο βανίλιας ειδικότερα, δημιουργεί μια χαλαρή και αισθησιακή ατμόσφαιρα μετά από μια έντονη ημέρα στη δουλειά.


Το αρωματικά κεριά στην τραπεζαρία η στην κουζίνα εκτός από αισθητικό έχουνε και πρακτικό ρόλο.Το άναμμα τους και μόνο μπορεί να τραβήξει τις μυρωδιές της κουζίνας ειδικότερα όσα έχουνε άρωμα κανέλα, λεμόνι,πορτοκάλι,δενδρολίβανο διαλύουν τις μυρωδιές από τα φαγητά και συν τοις άλλοις διώχνουν και τη δυσάρεστη οσμή από τα τσιγάρα.


Ανανεώστε και  τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας  σας  επίσης με τα κεριά. Εκτός από τη μεγάλη οικονομία στο ρεύμα, τα κεριά δημιουργούν μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο χώρο αλλάζοντας εντελώς την αισθητική του.Θα δείτε αμέσως το δωμάτιο να μεταμορφώνεται με το φως των κεριών.


Αφού λιώσουν μην τα πετάξετε..κρατήστε τα και όταν μαζευτούν πολλά φτιάξτε από αυτά καινούργια κεριά.Αν δεν ξέρετε πώς  να τα φτιάξετε, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στο παρακάτω videaki...


tip: Αν θέλετε τα  κεριά σας να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια, βάλτε τα για λίγο στην κατάψυξη πριν τα ανάψετε για πρώτη φορά!!!

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Dressing room...Το όνειρο σας μπορεί να γίνει πραγματικότητα!



Υπάρχει άραγε καμία γυναίκα που δεν έχει ονειρευτεί να περπατάει μέσα σε ένα τεράστιο δωμάτιο-ντουλάπα και να χάνετε ανάμεσα σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ;

Μη μου πείτε ότι δεν έχετε ζηλέψει βλέποντας την Carrie Bradshaw από τη σειρά sex and the sity να κάθεται αναποφάσιστη στο δωμάτιο-ντουλάπα μην ξέροντας τι να φορέσει;

Για να γίνει λοιπόν αυτό το όνειρο πραγματικότητα χρειαζόμαστε ένα χώρο κάπου στο σπίτι μας ο οποίος δεν χρειάζεται να είναι και τόσο μεγάλος.Αυτό που χρειάζεται είναι να έχει καλό φωτισμό, έναν ολόσωμο καθρέπτη, ένα μικρό διακοσμητικό έπιπλο για να μπορούμε να ακουμπάμε και μια καρέκλα ή ένα πουφ για περισσότερο στυλ.

 

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Δημιουργήστε με φελλούς!


Ποιος είπε ότι οι φελλοί είναι απλά άχρηστα αντικείμενα τα οποία πετάμε μετά το άνοιγμα των μπουκαλιών;
Το λέω και το ξαναλέω...δεν πρέπει να πετάμε τίποτα στα σκουπίδια..
ο φελλός είναι ένα εξαιρετικό υλικό όταν πρόκειται να κάνουμε κάποια χειροτεχνία λόγω της υφής του και παράλληλα προσθέτει και ενα άγγιγμα της φύσης σε κάθε δωμάτιο. Εάν έχετε κρυμμένους φελλούς βγάλτε τους στην επιφάνεια και αρχίστε τις χειροτεχνίες. Και αν ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν πίνουν αλκοόλ απευθυνθείτε σε κάποιο εστιατόριο η μπαράκι της γειτονιάς σας..σίγουρα θα εχουν μερικά να σας  δώσουν!
Μπορείτε να πάρετε ωραιότατες ιδέες από τις εικόνες που ακολουθούν:



  χρησιμοποιήστε τους για να διακοσμήσετε τα ποτήρια σας..!