Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Oh Christmas tree... Στολίστε το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Εντυπωσιάστε με το στολισμό σας..


Η ώρα που θα στολίσετε το Χριστουγεννιάτικο σας δέντρο πλησιάζει γι αυτό κι εγώ σας έχω κάποιες ιδέες για τα πιο όμορφα στολισμένα Χριστουγεννιάτικα δέντρα. Μπορεί σε κάποιους από εσάς να φαίνεται νωρίς αλλά δεν είναι...Σκεφτείτε άλλωστε ότι μιας και θα κάνετε τον κόπο, να το χαρείτε και περισσότερο!

Αρχικά θα πρέπει βρείτε τη σωστή θέση μέσα στο χώρο για το στολισμό του. Καλό θα ήταν βέβαια να είναι κοντά σε πρίζα και ακόμα καλύτερα (και η πιο σωστή θέση για εμένα) να στήσουμε το δέντρο μας κοντά σε μπαλκονόπορτα η παράθυρο. Έτσι θα φαίνεται και πολύ πιο όμορφο και γιορτινό το σπίτι σας και εξωτερικά!







Όσο αφορά το στολισμό του δέντρου, πάντα αρχίσουμε τοποθετώντας τα φωτάκια. Καλό είναι να μην τα τοποθετούμε μόνο εξωτερικά και γύρω γύρω από το δέντρο μας αλλά να τα περνάμε και προς τον κορμό του δέντρου και σε κάθε κλαδάκι ξεχωριστά.


Μετά τα φωτάκια σειρά έχουν οι γιρλάντες τις οποίες δεν πετάμε απλά πάνω στο δέντρο κι όπου πάνε...προσπαθούμε να τις τοποθετήσουμε περιμετρικά.


Τέλος, ακολουθούν τα στολίδια μας όπου κι εδώ ισχύει το ίδιο με τα φωτάκια! Δεν τα κρεμάμε μόνο στην εξωτερική μεριά των κλαδιών αλλά και εσωτερικά έτσι ώστε να φαίνεται το δέντρο μας πλούσιο. Να θυμάστε ότι οι μεγαλύτερες μπάλες είναι προτιμότερο να τοποθετούνται στα κάτω κλαδιά του δέντρου και οι μικρότερες πιο ψηλά.
Για πιο φινετσάτο στολισμό δέντρου έχω να προτείνω την μονοχρωμία. 
Το κόκκινο χρώμα είναι ίσως το πιο συνηθισμένο αλλά το χρυσό και το λευκό είναι τα πιο εντυπωσιακά και αριστοκρατικά.

ιδέες για χρυσά...














  λευκά....












και κόκκινα









υπάρχουν βέβαια και άλλα χρώματα αν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα όπως μοβ, μπλε, μαύρο, ροζ κλπ αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή με το στολισμό και την ομαδοποίηση των χρωμάτων έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι κιτς.....

ότι χρώμα και να διαλέξετε βάλτε όλη σας τη φαντασία, την καλή σας διάθεση και χαρείτε το με όλη σας την ψυχή!

Δεν υπάρχουν σχόλια :