Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Έξυπνοι τρόποι να ανανεώσετε το χώρο σας!

Κάντε στιλιστικές παρεμβάσεις που κάνουν τη διαφορά! Δείτε πώς...


Αλλάξτε τα χρώματα στις κουρτίνες και τα κλινοσκεπάσματα...αλλάζοντας απλά την παπλωματοθήκη σας και τα διακοσμητικά μαξιλάρια στο κρεββάτι σας, το δωμάτιο σας αμέσως θα "δείξει" εντελώς διαφορετικό.
Διαλέξτε υφάσματα μαλακά και fleece τα οποία είναι κατάλληλα για χειμώνα, ενώ για την άνοιξη αέρινα και ανοιχτόχρωμα.
Αν τα οικονομικά σας το επιτρέπουν αλλάξτε και τις κουρτίνες και το δωμάτιο σας αμέσως θα αλλάξει ύφος.


Αναβαθμίστε μια παλιά καρέκλα ή πολυθρόνα απλά αλλάζοντας της ύφασμα....    θα εκπλαγείτε με το πόσο διαφορετικά θα δείξει μέσα στον ιδιο χώρο!

Βάψτε την εξώπορτα....Πριν καταλήξετε στο χρώμα, λάβετε υπόψιν το στιλ του σπιτιού σας καθώς και τα χρώματα στους εσωτερικούς αλλά και εξωτερικούς τοίχους.
                                         
Ντύστε με ταπετσαρία έναν τοίχο... κατά προτίμηση ριγέ, γιατί οι ρίγες δημιουργούν εντυπώσεις! Βάλτε ρίγες στο χωλ ή σε έναν διάδρομο για να εντυπωσιάσετε και να δώσετε έμφαση στο στιλ σας!

Μεταμορφώστε το μπάνιο σας σε έναν ονειρεμένο χώρο!
Αγοράστε όμορφα κρυστάλλινα μπουκαλάκια και διακομίστε το μπάνιο σας με αυτά. Μπορείτε να τα γεμίσετε με κομμάτια βαμβακιού, το αγαπημένο σας σαπούνι, βότσαλα η ότι άλλο σας αρέσει...


Βάλτε φρέσκα λουλούδια στο σπίτι σας!!!
Τα φρέσκα λουλούδια φέρνουν νέο αέρα σε κάθε χώρο. Μαζέψτε η αγοράστε ένα μπουκέτο όμορφα λουλούδια και αμέσως με τη μυρωδιά τους θα ανανεωθείτε και εσείς αλλά και ο χώρος σας.



Αγοράστε όμορφα λαμπατέρ!
Μπορείτε να επενδύσετε έστω και σε ένα εντυπωσιακό λαμπατέρ και θα δείτε το χώρο που διαλέξατε να το τοποθετήσετε να αλλάζει....




Δεν υπάρχουν σχόλια :