Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Home office...Φτιάξτε το δικό σας!

Δημιουργείστε το δικό σας γραφείο στο σπίτι σας ανάλογα με το χώρο που διαθέτετε


Εάν τα τετραγωνικά του σπιτιού σας δεν σας επιτρέπουν να αφιερώσετε ένα ολόκληρο δωμάτιο για να αποκτήσετε το δικό σας γραφείο, ενσωματώστε στο χώρο σας! Φτάνουν λίγα τετραγωνικά η μία γωνία στο καθιστικό η στο δωμάτιο σας  για να δημιουργήσετε την προσωπική σας γωνιά όπου θα δουλεύετε, θα διαβάζετε η θα σερφάρετε στο διαδίκτυο...  
Επενδύστε σε ένα όμορφο έπιπλο-γραφείο και σε μία άνετη καρέκλα (όχι κοινή καρέκλα γραφείου) για να δώσει πιο ζεστό και homy αποτέλεσμα και φροντίστε ώστε να υπάρχει ο σωστός φωτισμός !

Δείτε τις φωτογραφίες και πάρτε ορισμένες ιδέες.....

Λατρεμένο άσπρο-μαύρο!

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Έξυπνοι τρόποι να ανανεώσετε το χώρο σας!

Κάντε στιλιστικές παρεμβάσεις που κάνουν τη διαφορά! Δείτε πώς...


Αλλάξτε τα χρώματα στις κουρτίνες και τα κλινοσκεπάσματα...αλλάζοντας απλά την παπλωματοθήκη σας και τα διακοσμητικά μαξιλάρια στο κρεββάτι σας, το δωμάτιο σας αμέσως θα "δείξει" εντελώς διαφορετικό.
Διαλέξτε υφάσματα μαλακά και fleece τα οποία είναι κατάλληλα για χειμώνα, ενώ για την άνοιξη αέρινα και ανοιχτόχρωμα.
Αν τα οικονομικά σας το επιτρέπουν αλλάξτε και τις κουρτίνες και το δωμάτιο σας αμέσως θα αλλάξει ύφος.

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στα έπιπλα σας !

Αξίζει να μεταμορφώσετε ένα παλιό σας έπιπλο!

Πόσες φορές άραγε κοιτάτε κάποια από τα έπιπλα σας με μισό μάτι και απλά θέλετε να τα ξεφορτωθείτε γιατί δεν αντέχετε να τα βλέπετε άλλο ύστερα από τόσα χρόνια; και δικαιολογημένα θα έλεγα..κι εγώ το έχω πάθει..
Ύστερα έρχεται και μια δεύτερη σκέψη "μα έχω πληρώσει τόσα λεφτά για το συγκεκριμένο έπιπλο" είναι μαόνι, καρυδιά, οικογενειακό κομμάτι κλπ κλπ κλπ....
Σας έχω τη λύση λοιπόν... απλά μεταμορφώστε το. Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη, μια απόφαση είναι. Άσε που δεν θα χρειαστεί να ξοδέψετε και μία περιουσία για την αγορά καινούριων επίπλων και φυσικά κατώτερης ποιότητας από τα ήδη υπάρχοντα γιατί όλοι λίγο πολύ ξέρουμε ότι για να αγοράσεις πλέον καλά και ποιοτικά έπιπλα πρέπει να τα πληρώσεις ακριβά.