Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Στολίσατε το δέντρο σας;


Το έθιμο του στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου λέγετε ότι το έφεραν στη χώρα μας οι Βαυαροί. Το 1833 στολίστηκε για πρώτη φορά Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Ανάκτορα του Όθωνα στο Ναύπλιο και μετά από αυτό και σε κάποια άλλα Αθηναϊκά σπίτια. Κυρίως μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο μπήκε σιγά-σιγά σε όλα τα Ελληνικά σπίτια.
Μέχρι τότε στην Ελλάδα στολίζανε το παραδοσιακό καραβάκι το οποίο αγαπώ πολύ!
Ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι μια διαδικασία που δίνει χαρά τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες. όλοι στολίζουμε το δέντρο μας σύμφωνα με το γούστο και την αισθητική μας.


Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Εντυπωσιάστε με το Χριστουγεννιάτικο στολισμό!



 Τα Χριστούγεννα έρχονται σε  ένα μήνα σχεδόν από τώρα οπότε πρέπει να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε το στολισμό του χώρου μας και να το δούμε και ως μια διέξοδο να ξεφύγουμε από τα όσα μας απασχολούν  και να αφήσουμε για λίγο πίσω τα πολλά προβλήματα. Λόγω του ότι οι περισσότεροι θα μείνουμε πιο πολύ μέσα στο σπίτι σε σχέση με προηγούμενες χρονιές θα πρέπει να αφιερώσουμε λίγο χρόνο ώστε να διαλέξουμε στολίδια που θα μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα.



Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Δημιουργήστε με φελλούς και τα Χριστούγεννα!!!

Πρωτοτυπήστε με τα δικά σας στολίδια!


 

Όπως έχουμε ξαναπεί σε προηγούμενη ανάρτηση οι φελλοί δεν είναι άχρηστα αντικείμενα τα οποία πετάμε μετά το άνοιγμα των μπουκαλιών!
Αυτά τα Χριστούγεννα δημιουργήστε με φελλούς τα δικά σας στολίδια και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με την ευρηματικότητα σας!
Είναι πολύ εύκολα στην κατασκευή και το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα πιστόλι σιλικόνης, μερικές κόκκινες κορδέλες και φυσικά φελλούς.
Αρχίστε να δημιουργείτε όμορφα οικονομικά και πρωτότυπα Χριστουγεννιάτικο κλίμα...Απολαύστε το!!!

Φτιάξτε ενα υπέροχο δέντρο!

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Vintage TV-Μπαράκι!!!

Μια πρωτότυπη ιδέα...


Το vintage είναι πολύ της μόδας και όλοι θέλουν να προσθέσουν κάποια  πινελιά στο χώρο τους με έπιπλα ή αντικείμενα που παραπέμπουν σε αυτό το στιλ. Αν είστε και εσείς θαυμαστές των vintage κομματιών τα οποία θυμίζουν παλιές εποχές με κομψή εμφάνιση αλλά με μία πιο σύγχρονη ματιά, θα λατρέψετε το vintage tv-bar.