Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Στολίζουμε και τον εξωτερικό μας χώρο!

 Για εντυπωσιακή είσοδο....



Μιας και οι περισσότεροι από εμάς έχουμε ολοκληρώσει το στολισμό στο εσωτερικό του σπιτιού μας ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με τον εξωτερικό χώρο.
Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές και για τον εξωτερικό μας χώρο (ανάλογα πάντα με το πόσα χρήματα μπορούμε να διαθέσουμε), λαμπάκια, στεφάνια, έλκηθρα, Άγιοι-Βασίληδες, φαναράκια ακόμα και δεντράκια μας βοηθάνε να φτιάξουμε το δικό μας εορταστικό σκηνικό!
Ανάλογα με το αν έχουμε μπαλκόνι η κήπο μπορούμε να προσαρμόσουμε στα δικά μας δεδομένα τις εικόνες που ακολουθούν και να φτιάξουμε το δικό μας παραμυθένιο σκηνικό!
και μην ξεχνάτε...οι γιορτές "σηκώνουν"  εν μέρη την υπερβολή...

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

DIY Χριστουγεννιάτικο δεντράκι από...περιοδικό!

Πανέμορφο και πανεύκολο Χριστουγεννιάτικο δεντράκι!




Ένα όμορφο ,οικονομικό και εναλλακτικό Χριστουγεννιάτικο δεντράκι φτιαγμένο από τα χεράκια σας..Μπορείτε να το φτιάξετε με ένα μόνο περιοδικό...βάψετε το  με ότι χρώμα (σπρέι) ταιριάζει στο χώρο σας, τυλίξτε το με φωτάκια αν θέλετε, ένα αστέρι στην κορυφή και...είσαστε έτοιμοι....
Μια πολύ όμορφη ιδέα ακόμα και για δωράκι τις ημέρες των εορτών!

Γυάλινα δοχεία με...άρωμα Χριστουγέννων!

Δώστε γιορτινή ατμόσφαιρα στα άδεια υαλικά σας!





Ας ξαναζωντανέψουμε τα υαλικά μας, που συνήθως είναι κλεισμένα σε  κάποιο ντουλάπι η αποθήκη, ντύνοντας τα γιορτινά! Θα δώσουν μια διαφορετική πινελιά στο χώρο σας!

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικο στολισμό!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα σπίτια αρχίζουν να φοράνε τα "καλά" τους για να τα υποδεχτούν!



Το πώς θα στολίσει κανείς το σπίτι του εξαρτάται από το προσωπικό στυλ, τη διάθεσή του αλλά και το χώρο που διαθέτει. Όλοι  αγαπάμε τις κάλτσες κρεμασμένες στο τζάκι, τα λαμπάκια τις γιρλάντες και τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα! Ας πάρουμε μερικές ιδέες για το πως θα στολίσουμε το σπίτι μας...